26. tammikuuta 2013

Minäpäs olenkin SNY

Eka kertaa lähdin mukaan tähän; eli minä olen SNY - salainen neuleystävä :)
Ja tämä on todella kivaa.

Tällaisen kortin sain omalta SNY -ystävältäni, hienosti valittu kortti!
 Ja mikä riemun kiljahdus kuuluikaan kun näin että postileimassa luki "Oulu"

Mummolani sijaitsi n. 60 km Oulusta alaspäin, paikassa nimeltä Rantsila.  Ja onhan tuo Oulun seutu kierretty aikanaan moneen, moneen kertaa.  Rantsilassa vietin lapsuuteni kesiä, ja miten ihania ne kesät olivatkaan. Maalaistalo jossa  paljon eläimiä :))

Olen nyt neljättä päivää kuumeessa, en tiedä miksi.  Olo on kehno mutta minulla ei ole nuhaa eikä kurkkukipua tms.  Viikonlopun yli katson ja jos ei ala olo parantua niin ensi viikolla on pakko yrittää saada lääkäriaikaa vaikka yksityiseltä.  Laboratorioaika on vasta 5.2.

Eli ei ole edennyt viimeisin projektinikaan: sukan kutominen!  On ainakin 10 vuotta kun olen viimeksi kutonut sukan ja nyt onkin hauska nähdä onko vielä taito tallella.
Mielenkiintoinen tilanne tuli esiin kun huomasin ettei minulle ole sukkalankaa
*reps*

Katselin lankakauppojen sivuja ja totesin että melkeinpä ainoat yksiväriset sukkalangat joita voi kutoa kolmosen puikoilla taitavat olla Novitan Nalle ja Gjestalin Maija.  Eli on näemmä välillä pakko siirtyä sukkalankaosastolle :D

15 kommenttia:

  1. No ompas vierähtänyt aikaa sukan neulomisesta. Kyllä se varmasti silti sujuu. Kyllä minullakin oli neulomisessa kokonaan taukoa useita vuosia välillä mutta pian kaikki palautui mieleen.
    Antoisia SNY hetkiä. Ja mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep, mä olen saanut jo varren kudottua ja hyvältä näyttää *reps*
      No pakko oli kyllä tulostaa Marttojen sivulta sukanteko-ohjeet jotta tulee edes jonkin verran sukan näköinen tulos.

      Poista
  2. Anonyymi26.1.13

    Kiva, että tykkäsit kortista - ja Oulun leimasta =) Pikaista paranemista toivottaa SNY50

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan SNY50, mukava nähdä sinut täällä :) Kortti oli todella mieluinen - kummaltakin puolelta ;)

      Poista
  3. Kyllä se sukanteko luonnistuu jos on joskus aikaisemmin neulonut sukkia äkkiä se muistuu mieleen.
    Toivottavasti selätät sen kuumeen viikonlopun aikana eikä pahempaa tule.Pikaista paranemista.

    Minun mummola oli Rantsilasta jonkin matkaa Kestilään saman Siikajoen varrella.Oulussakin muutaman vuoden viettänyt että samoja seutuja tullut kierreltyä.Ne mummolan kesät säilyy mielessä aina ja tuoksutkin nousee joskus mieleen.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tarikka, ootko sinäkin noilla seuduilla kuljeskellut <3
      Nimenomaan nuo tuoksut tulee mieleen joistain kukista, ilmasta, sateen jälkeen tms.
      Koitetaanhan täällä parannella; tänään kun oli hiukan parempi päivä niin jo siivoskelin... Toivottavasti ei kostaudu huomenna.

      Poista
  4. Hei bemu, on sulla ollu siivoomista sen kisulin sotkuissa... Kiva kun oot kaikkea saanu aikaseksi, ihanan keväiset värit sun virkkuutyössä. Ja se mun sukkien kutominenhan on sellanen homma, et muut leipoo, möä teen neuleita. Kerran nimittäin leivoin ja sen jälkeen koko tallin porukka (hevosia lukuunottamatta)toivoi etten koskaan enää leivo mitään. Hepat kyllä tykkäs mun kivipullista....

    VastaaPoista
  5. Siis tuo oli aivan mieletön homma, pesuhuone nimittäin. Onneksi Blues keksi sen ratkaisun ja nyt homma on jo pesuhanskassa :)
    Sukka etenee ja on välillä tosi mukavaa kudottavaa :) Jaa, että leipominen; pitäisikö sekin harrastus aloittaa uudestaan *virn* En mä niinkään pullia mutta kuivakakut on mun juttu :) Minttukakku, kahvikakku, piimäkakku, hedelmäkakku, tiikerikakku, sitruunakakku... Ai pahus, nyt mun leipurin peukaloni heräs...... :-o

    VastaaPoista
  6. Hauskaa SNY-kierrosta! Se on oikeasti kivaa puuhaa, itse jätin nyt kevään kierroksen väliin, kun ei syksy mennyt ihan putkeen. Ehkä sitten ens syksynä taas.

    VastaaPoista
  7. No voi, toivottavasti olet syksyllä taas mukana :) Oltaisiinkohan tunnettu toisemme jos jompikumpi olisi ollut ystävänä.... ;D

    VastaaPoista
  8. Laitoin vastauksen blogikommenttiisi mutta tulin tännekin kirjoittamaan, että tottahantoki sitä mun huivin ohjetta saa käyttää ja antaa etiäpäin. Kiva ku siitä on iloa ja hyötyä.
    Keltainen On kiva väri, siitä vaan matkimaan. Piristää kummasti.

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia :) Nyt iski itsellekin innostus tehdä TAAS tuo huivi. Malli on todella kaunis ja sen kun voi tehdä mistä langasta vain.
    Löysin verhovarastosta keltaiset Unikko -verhot keittiöön, olohuoneeseen hankin kyllä jotkut kevyet verhot jossa on pieniä keltaisia kukkia <3
    Keltaisia tulppaaneita... *huoh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. keltaiset tulppaanit on siis menossa vaasiin, ei tulppaaniverhoja ;)

      Poista
  10. Tervetuloa Snynnyilevään joukkoomme! Sny-kierrokset ovat kyllä harmaiden arkipäivinen valo <3 minäkin edelliskierroksen jälkeen päätin etten enää lähde mukaan, mutta niinhän sitä taas ollaan suunnittelemassa ja saamassa paketteja entistä innokkaampana!

    VastaaPoista
  11. Mä tykkään :) Innolla yritän miettiä jotta mitä kaikkea pakettiin voikaan laittaa. Mä luulen että musta tuli kestosnynnyilijä <3

    VastaaPoista