30. joulukuuta 2012

Teemulle haetaan uutta kotia :(

Pitovaikeuksien takia annetaan hyvään kotiin 7-vuotias leikattu kollikissa. Vain sisäkissaksi. Ei lapsiperheeseen koska kissa ei ole tottunut lapsiin. Kissa ei ole myöskään tottunut komentamiseen huutamalla tai napauttamalla, saati lyönneillä. Ehdottoman sisäsiisti. Kissa asuu Porissa ja annetaan vain tälle seudulle.
 Jos olette itse kiinnostuneita,  tai tiedätte Porin seudulta jonkun jonka luota Teemu saa hyvän kodin, niin ottakaa yhteyttä.
Email. bemu100@hotmail.com

5 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä? Miksi Teemulle haetaan uutta kotia?
  Joka tapauksessa parempaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos kun mä asun vuokralla, you know. Pesuhuoneen lattialla on aina hiekkaa, kissan karvoja on joka puolella kun mä EN JAKSA imuroida joka päivä. Enhän mä mitään sairas ole kun vain saatanan laiska :(

   Poista
 2. Toivottavasti Teemu saa hyvän uuden kodin.
  Paljon onnen pipanoita Uudelle Vuodelle!

  VastaaPoista
 3. On meilläkin kissan karvoja joka puolella, en minä ehdi enkä jaksa omakotitaloa joka päivä siivota lattiasta kattoon. Mitä sen on väliä? Tai kissanhiekka lattialla. Sitäkin löytyy myös meiltä =) Mutta itsehän sinä parhaiten tiedät, mikä on parasta niin itsellesi kuin Teemulle. Toivon, että asia ratkeaa parhain päin!

  VastaaPoista
 4. Ongelma onkin siinä että minä asun vuokra-asunnossa ja pesuhuoneessa olevasta hiekasta on ollut useaan kertaan sanomista :(
  Ja jos sen hiekan voisi vain harjata pois, mutta kun se jää tiukkaan kiinni siihen lattiaan.
  Laitoin eilen Zooplussaan meilin jos sieltä osattaisiin neuvoa. Ja kissan karvat on helppo aina silloin tällöin vetäistä imuriin, ne ei paljoa haittaa.
  Toivottavasti tämä ratkeaa pian koska mä olen ihan loppu; kissasta luopuminen on sanoin kuvaamattoman raskasta.

  VastaaPoista