11. elokuuta 2012

Lankaisa lauantai with Teemu

Koska talomme pihassa möyrii kaivinkone pölyttäen kaiken, päätin jotta toinen pölyttäjä eli lankavarasto on nyt hyvä käydä läpi ennenkuin voi alkaa kunnollisen pölyjen pyyhinnän. Siis sellaisen jolloin pölyt ovat poissa kauemmin kuin ½ tuntia. * Jos olette lukenut sarjakuvia joissa seikkailevat Asterix, Obelix ja Idefix ja sit se heppu joka luulee taivaan putoavan niskaan, arvaatte jotta totesin hyvin sopivani joukkoon nimenäni Neulotix, eli tyyppi joka luulee langan loppuvan maailmasta. * Eka uusi ihastus menneenä kesänä oli Malabrigo Lace
Lanka ei kutita, on ihanan lämmintä ja ainakin Pata-Noidan kaupasta löytyy mieletön määrä värejä. Mm. kaunis punakirjava Little Lovely, jonka jo luulin loppuneen... * Punta Yarnsin Merisock Hand Painted ja Space Dyed ovat jo pitkäaikainen tuttavuus. Mukava lanka kutoa tavallisilla puikoilla, pitsipuikoilla saa varoa sääpuolia. Lanka venyy ja paukkuu joten mallin on parasta olla sellainen johon venyminen sopii. Sukkalankana mukavan tuntuinen.
* Ja seuraava lanka kuuluu sarjaan "jösses sentään". Löysin sen sattumalta. Paksummasta langasta olin tehnyt jotain, mutta en pidä siitä langasta. Ja koska elämä on seikkailu, päätin tilata yhden vyyhdin - siis vain yhden vyyhdin - ohuempaa versiota ja siitä tulikin sitten yksi lemppareistani. Tosin olen sitä mieltä että lanka on parhaimmillaan ainaoikein neuleissa, koska se on letkua, rutistettavaa, kiedottavaa ja pehmeää.
Kuvasta puuttuu musta ja (vielä kaupassa olevat keltainen, ruskea, punainen...;D) Osan väreistä löytää lintukaupasta ja toisenlaisia värejä taas on Kimmelvillassa. * Sitten on tietysti se ainoa ja oikea tosirakkaus; Noro
Tämän langan löysin keväällä Priimasta. Olin etsinyt juuri tätä väriä koko talven ja keväällä sen löysin. Kohta siitä alkaa muotoutua piiiitkä huivi <3 * Teemulla näyttää olevan aivan omat suunnitelmat tälle päivälle
Parhaassa (tai pahimmassa) tapauksessa siitä ei näy kuin vilaus häntää silloin tällöin ;D
Leppoisaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

  1. Heissan naapuri! Jopas olet hankkinut lankoja! Mikähän tätä kommenttien julkaisua oikein vaivaa, kun se näkyy täällä, mutta seuraavalla kerralla ei enää olekaan? Jospa tämä nyt tulisi, mene ja tiedä, kun nuo koukerot ovat niin kummalliset. Mutta mukavaa viikonloppua sinne teille ja Muru neidiltä terkkuja Teemu herralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa naapuri :) Jotain kummallista on tässä mun blogissa koska kappalejako ei toimi kirjoitettaessa :(
      Teemu kiittää terkuista ja lähettää toivotukset mukavasta viikonlopusta ;D

      Poista
  2. Mullahan on vaan ristipistoufoja. Ja ihan kohta näet kuinka niitä on tänään roppakaupalla vbiimeistelty. Neuleita on kesken vaan kolme; ikuisuuksia virkattu bambujakku, melkeen valmiit sukat ja yks perhanan virkattu liina, joka olikin hankalampi kuin olisin arvannut. Että sitte ku noi on valmiit, ni on sen wigspamin aika. Saa kai sitä sentään etukäteen unelmoida.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa unelmoida :)) Vastineeksi mä taas unelmoin saavani jotain ristipistoliinoja jouluksi!! Vaikka jotkut servettirenkaat tai joulutoivotuksen oveen.
      Toivottavasti kummankin unelmat käy toteen ;D

      Poista
  3. Haa, löysin uuden piilopaikkasi! Et siis päässyt karkuun ;) Aikasmoinen lankapläjäys sulla, eikä ihan mitä tahansa lankoja! Kuola vaan tippuu täällä (taas kerran).

    VastaaPoista
  4. Hyvä että löysit :)) Lankoja tulee lisää joten pysyhän maisemissa ;D

    VastaaPoista