11. syyskuuta 2012

Lankapettymys - pettymyslanka :(

Kuulin jo kesällä että Zauberball saa jatkoa ja koska pidän noista palloista tosi paljon, olin lievästi sanottuna innoissani. Heti kun lanka tuli markkinoille tilasin pari vyyhtiä. Punaista tietenkin, joku ihme punainen kausi menossa minulla.
Langan väri 2153. Eka silmäys tuotti sanan WOW :)
Langalle oli jo malli valmiina eli tarkoitus oli tehdä kauan mielessä ollut Nikolai. Avasin vyydin, tein pari ekaa lehteä ja totesin jotta harakoille meni. Mites sen parhaiten sanoisin... Lanka on aivan hössöä. Sääpuolia oli pilvin pimein eikä käytössäni ollut edes pitsipyöröt.
Lanka meni mappi Ö:hön. Tuleeko sille joskus tarvetta on kysymysmerkki, mutta tämän tutustumisen jälkeen minulle jää kauppaan tämä tuote. Harmittaa kun värit ovat todella kauniit. * Muuten täällä on ollut todella hiljaiseloa. Olen ollut väsynyt, väsyneempi, väsynein. Kaikki pienetkin hommat ovat vaatineet kaiken voiman. Tänään vihdoin viimein sain uudet sokerilääkkeeni, ja toivon että edes joku kipinä herää eloon. Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Ja Helenalle siihen naapuriin halit :) Edelleenkin saan luettua kommenttisi sähköpostin kautta :D

7 kommenttia:

 1. Helena kommentoi:
  Kiitos haleista, lämmittää kovin! Olen itsekin ihmetellyt, kun kommnettini eivät näy missään, muillakaan!Mutta hyvä, jos näkyvät edes meilissä! Minä poistin nuo varmistuksen koukerot sieltä kommenttien asetuksista omasta blogistani. Mutta mukavaa syksyn jatkoa ja me lennämme pian lämpimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy se näinkin :)) Vai lämpimään... tämä naapuri tulisi mieluusti mukaan ;D

   Poista
 2. Voi harmistus. Mäkin tykkään pallolangasta mutta tämän luettuani en koske tuohon uutuuteen. Onneksi en ole ehtinyt mitään edes shoppailemaan... Siis loppuuko se alkuperänen pallolanka vai miksi on tullut tuota uutta?

  Hyvä kun sait sokerilääkkeet. Musta on aivan käsittämätöntä, että jouduit niitä noin pitkään odottamaan. Tosin tiedän yhtä jos toistakin nykyajan terkkarihoidosta näin työläisen näkökulmasta ja kyllä hirvittää.

  VastaaPoista
 3. Ei lopu alkuperäinen lanka vaan tämä on tullut täydennykseksi. Mä vedän pikkuisen sanojani takaisin; olen nyt kerinyt sen vyyhdeiltä kerälle ja taas kerältä toiselle kerälle niin että olen pitänyt aika tukevasti langan sormien välissä ja se on nyt helpompi kutoa, mutta sääpuolia saa varoa koko ajan eikä se mitään miellyttävää ole kutoa. Mut kudos on ihanan pehmeää :)
  Mä olen tuon terkkarin kanssa leikkinyt kissa ja hiiri leikkiä vähän väliä ja on se välillä niin vaikeaa. Nyt mä vaihdoin omalääkärin ja homma alkoi sujua ihan eri tahtiin. Mut kauhistuttaa miten täällä ikäihmiset hoidetaan jos ei joku omaisista pidä tiukasti niiden puolia :(

  VastaaPoista
 4. Väri on ainakin mahtava, toivottavasti saat neulottua kuitenkin.

  Viikonloppuja...

  VastaaPoista
 5. Neulon, neulon ja neulon ;) Langan aiheuttama harmi ei ole mitään verrattuna lopputulokseen; aivan ihanaa tulee! Kun saan Nikolaita hiukan pidemmälle, laitan kuvan. Ja tuota lankaa on upea lilan värinen josta on pakko saada tehtyä jotain... njam ;D

  VastaaPoista
 6. Killin villat, kun lanka ei ollutkaan hyvää kudottavaa.

  VastaaPoista