17. syyskuuta 2012

Kieroilua

Kukaan ei ole niin kiero kuin neulootikko kun on kysymys langoista ;) Tietty korkkiruuvimainen perusluonne on hyvä olla taustalla XD * Tein itseni kanssa sopimuksen jotta lankaa ostetaan vain jos siihen on malli. No niinhän siinä sitten kävi jotta tulostimen muste on nyt loppu ja malleja on...sanoisinko jotta tarpeeksi ;D
Ja ihan vain pariin malliin on hommattuna langat *viheltelee*. * Tähän väliin vedän takaisin sanojani edellisessä postauksessa olleeseen lankaan; lanka ei ole muuttunut miksikään, eli se on edelleenkin erittäin hankalaa kutoa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Sitä paitsi ei kai tässä tarvitse kiireellä kutoa vaan ottaa ihan rauhallisesti... vaikka kärsivällisyys ei olekaan minun hyveisiini kuuluva ominaisuus.
Eli Nikolai tulee pikkuhiljaa, valmistuu toivottavasti ennen kevättä. * Tilasin lisää uutta Zauberballia; mutta en tätä merinovillaa. Näistä uusista vyyhdeistä sitä joka on "vanhaa" materiaalia eli 75% Superwash villa, 25% polyamidia. Totesin jotta Wingspan on sittenkin kauneimmillaan kun se tekee liukuvärjätystä langasta eikä ala itse vaihtelemaan värejä. * Olen nyt 6 päivää napsinut uutta sokerilääkettä. Olo ei ole ainakaan huonontunut, mutta ei tietenkään vielä kovasti parantunutkaan; eli väsyttää ja janottaa. Pääasia että nämä lääkkeet vihdoinkin tuntuvat sopivan. * Mitä tahansa täällä olenkaan tehnyt, Teemu on ollut vahvasti mukana. Kuten leikkimässä kukkulan kuningasta kun laitoimme kirjoja
Tuosta se sitten saikin kimmokkeen kiipeilemiseen... *huoh*. Onneksi ei sentään ole keksinyt että ikkunaverhoja pitkin pääsee korkeuksiin. * Netti tökkii todella paljon nyt - onkohan luvattu myrsky tulemassa tännekin - joten lopetan kirjoittamisen tällä kertaa tähän. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Allekirjoitan täydellisesti lausuntosi tosineulootikon kieroudesta. Nikolain alku näyttää tosi kauniilta! Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä vaan. Sitähän tosineulootikolta löytyy myös vaikka millä mitalla.

  VastaaPoista
 2. Ahaa, kärsivällisyys kuuluu myös tosineulootikon sanavarastoon... No, olenpahan puolessa välissä Nikolaita, ja mitä enemmän kudon tuota sitä ihastuneempi siihen olen.
  Tänään aion ottaa tutkielman alle seuraavan huivimallin, joka saattaapi olla Wirbel... Ravelryn ilmaismalli tuokin!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi on alullaan. Sinnittelyä niin tulee upea ja karamellin värinen huivi.
  Pitäähän se päällysmies 007 olla ettei emäntä ihan tolskaa askareessaan.
  Auringonsäteitä päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Hiukan mietein tuota väriä jotta onko liian karamellinen vanhalle varikselle, mutta totesin jotta kyllä maailmassa pitää väriä olla. Sinnitellyt olen jo puoleen väliin enkä nyt enää anna periksi... :D
  Piällysmiäs on hyvä olla mutta kun tämä tapaus hankkii olla hiukan liian päällekäyvä ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniin väristä lankaa ja aivan ihana malli näkyy olevan.
  Minä en ole uskaltanut kovin kauheasti vielä neuloa mutta olen yrittänyt niitä junasukkia hissukseni tehdä kun muutamat puuttuu minun neuvola urakastani.
  Minäkin olen huomannut että netti tahtoo välillä tökkiä en nimittäin ole saanut läpi kommenttia blogiisi pitkään aikaan,saa nähdä miten tällä kertaa käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneksi tullut perille kommenttisi :) Junasukat on juuri hyvät kun aloittelee, ne ei ole liian painavat kädessä pidettävät. Pikkuhiljaa voimien mukaan :)

   Poista
 6. Minäkin tunnistin itseni... Mulla on vaan se ongelma, että mulla on aivan kauheasti lankaa, siis se 45 kg edelleen varastossa ja niille olis mallejakin, mutta aika nelomiseen puuttuu... Mulla tuppaa kertumään myös ristipistokamaa, olen kohta ihan pulassa. Koitan pitää edes jonkinlaista rotia ostelussa ja nyt on se tilanne, että loppuvuoden vois olla vaikka ihan vaan ostelematta, että sais edes lankavarastot edes vähän pieneneen, ristipistovaraston pienenemisestä tänä vuonna ei enää ole toivoakaan...

  VastaaPoista