2. elokuuta 2012

Lunssilide

Musta ja karvainen ja iso; mikä se on? Se on lunssilide eli linssilude Teemu 007. Teemu oli hetken aivan masentunut kun sen kiipeilypuu parvekkeella meni rikki ja se ei saanut tehtyä kyttäyskeikkojaan ikkunoille katsomaan missä naapuriston koirat kulkevat. Ensimmäisenä sitä armahdin minä ja raahasin pyykkikorin makuuhuoneen ikkunan alle
Sopivan kokoinen kissalle kunhan jättää hännän ulkopuolelle ;D
Kesällä kävivät keskusteluja lähikoivuun pesänsä tehneen varpusen kanssa; varpunen veti pisteet kotiin 10-0. Kun lintu oikein äkämystyi, lähti kissa vilkkaasti pois ja seuraavalla kerralla meni varoen vartiointipaikalleen.
Myös mamman touhuja on hyvä seurata ja vahtia ettei pääse yhtään lankakerää menemään ohi niin ettei saa tassujaan iskettyä siihen. Seuraavaksi esikoisen kävi kissaa sääliksi ja poika tilasi kissalle mökin. Ei, ei ole Ikean tuote vaikka kasattava onkin.
Kun kasaus oli tehty, kissa sai myös parvekkeelle tähystyspaikan
Hmmm, siis kulkeeko tuo kissa koko ajan häntä pystyssä...?? Nii-in, kukapa sen Teemun hännän nostaa jos ei kissa itse. Joka tapauksessa jos sillä ei olisi tuota häntää, tarvittaisiin paljon vähemmän tilaa :D
Jotain pehmustetta tuohon on keksittävä. Jotain johon ei kissankarvat ottaisi kiinni. Mahtaako sellaista materiaalia ollakaan *huoh* Jazzeilla en ollut tänä(kään) vuonna, mutta jazzit tulivatkin meille ;) Kun eka pallo näkyi taivaalla, näkyi myös musta viuuuuuh joka paineli parvekkeelta sängyn alle.
Minne lie olleet menossa.
Jotain uutta, jotain vanhaa. Teemulla mielessään vanhat ja uudet metkut. Ainainen taistelu iltaisin siitä jotta kumpi meistä on se neuloja ja kumpi ottaa haltuunsa puikot ja langat. Toistaiseksi vielä siinä asiassa minä olen voitolla *virn*

4 kommenttia:

 1. Kylläpä 007 on saanut hienon kyttäys paikan.
  On se vaan niin komea tuo Teemu 007.
  En osaa äkkiseltään sanoa mihin ei kissankarvat tarttuisi mutta sellaista kangasta josta ne helposti lähtee pois pitäisi kyllä olla.
  Meillä kissat kiipeää sohvan selkänojalle ikkunan eteen ja siitä vahtaavat lintuja pihalla,ikkunoista saa olla jatkuvasti pyyhkimässä tassunjälkiä.
  Meillä on kissat jostain syystä jättäneet minun käsityöt nykyisin rauhaan,aikaisemmin oli langat pyöritelty pitkin pöydän ja tuolin alustoja jalkojen ympärille ja puikot revitty irti mutta nyt ei enää pitkiin aikoihin ole sitä tapahtunut.

  VastaaPoista
 2. Heh, kissoilla pehmeä kyttäyspaikka :)) 007 jättää suurimmaksi osaksi jo lankakerät rauhaan, mutta puikkojen kimpussa se on koko ajan. Ja saa koko ajan pelätä ettei loukkaa itseään niiden kanssa, kissalla ei näytä olevan minkäänlaista itsesuojeluvaistoa...

  VastaaPoista
 3. Jaahas, uusi osoite ja uudet kujeet. Hyvin sujuu Teemulla kyttääminen kun on noin komiat puitteet. Minä en kyttää kun naapurin pihavajan alle pesiytyneitä citykaneja, jotka kävi jo järsimässä munkin puutarhassani. Mutta mulla ei olekaan noin komeaa kyttäyspaikkaa kun Teemulla. Mitähän naapurit sanois ku pystyttöis tohon pihalle sellasen tornin, mistä näkis koko tienoon? Ehkä olios helpompi vaan kiivetä katolle, sieltäkin näkee kauas.

  VastaaPoista
 4. Mä ajattelin raahata vanhan keinutuolin tuonne parvekkeelle, jotta pääsen itsekin kyttäämään :D Tuoli on jo puolimatkassa, mutta kun en pahus soikoon jaksa nostaa sitä parvekkeen puolelle. Sinne sitten kudin kädessä istumaan kunnon kukkahattutäti -tyyliin ;)

  VastaaPoista