14. elokuuta 2012

Lääkärissä

Voidaan hoitaa muttei parantaa. Eipä tuota voi muuten sanoa. Elämä on. * Esikoinen oli kanssani ja lääkärissä käyntini jälkeen menimme lasten isoäidin luo. Siellä oli myös tämä pikkuinen ystäväni :)
"pikisilmä" ;D
Olenko pikkuisen suloinen <3
Välillä väsytti ja piti mennä ikiomaan petiin huilaamaan :) * Tänään on kaunis ja aurinkoinen päivä, koko viikoksi luvattiin hellettä. On pikkuisen hakusessa jotta mitä tekisi. Nykyään menen periaatteella "teen sitä mikä huvittaa". Kun ei enää ole kiire minnekään ja ainoa kanssaeläjä on 007, niin on helppo mennä oman mielialan mukaan. Tänään voisi keskittyä pesuhuoneen kaappien siivoukseen... Sen jälkeen kun on hetken kutonut ;D * Oikein mukavaa päivää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Voi mikä nappisilmä! Ihan lutu! Teen sitä mitä huvittaa -periaate kuulostaa oikein hyvältä. Sitä voisin harrastaa itsekin, jos ei esim. tarttis käydä töissä =) Ja se ukkokultakin tietysti vähän rajoittaa - ja varsinkin kissuus, joka on aina näreissään, jos joutuu olemaan yksin. Mut päivä kerrallaan on parasta mennä, eiks vaan. Mukavaa päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. "Päivä kerrallaan" on hyvä tahti :) Mulla rajoittaa nämä sairaudet aika laillakin elämää, mut teen sen minkä jaksan. Pakkohan toki on imuroida ja tehdä muut kotihommat, mut jos tekee mieli sunnuntaina istua ja kutoa niin sitä sitten tehdään ;D;D

  VastaaPoista
 3. Aiempi postaus oli hyvin värikäs niin tämä postaus onkin sitten valkoinen ;o). Herttileiri mikä söpöliini nappisilmä hauveliini.
  Päivä kerrallaan on hyvä konsepti ittekukasellekin.
  Namu unia ja ihanaa huomista!

  VastaaPoista